Podijeli sadržaj

  • Podijeli emailom
  • Podijeli na Facebooku
  • Podijeli na X
  • Podijeli s Viberom
  • Podijeli s WhatsAppom
Autor/ica
Gradska knjižnica Rijeka
Središnja narodna knjižnica grada Rijeke. Mjesto dobrih knjiga, stvaralaštva i začina za kvalitetno slobodno vrijeme. više
Vrijeme sati
LokacijaDječja kuća

Uskočite u priču s tetom Danijelom koja će vas provesti čarobnim prostranstvima priča i slikovnica. Dobrodošli su svi od 0 do 99 godina. 

U ovoj interaktivnoj pričaonici sudjeluju svi slušatelji, a ispričat ćemo jednu priču i pročitati jednu slikovnicu o vodi.

O voditeljici

Voditeljica projekta Fora priča je Danijela Miklec. Djevojčica koje se oduvijek bojala Vučka, ali ga je i nazivala na telefon čim je progovorila. Kasnije je nasmijavala svoje ukućane oponašanjem telefonskih razgovora i uporno im postavljala barem dvadeset pitanja, primjerice o slivnim vodama. Oduvijek voli čitati i u osnovnoj je školi obožavala pisati. U srednjoj je školi više programirala pa je pisanje nastavila na Filozofskom fakultetu gdje je diplomirala na Informatologiji i Kroatistici. Već gotovo dvanaest godina radi u osnovnoj školi u okolici Zagreba. Vodi dramsku skupinu i mentorica je učenicima koji pišu nagrađivane pjesme i priče. Život joj se okrenuo naglavačke kad je 2016. rodila malenog vučka po imenu Jakov. Naime, bio je cijeli dlakav i rođen je sa zubićem  pa je znala da će biti poseban dječak. Nakon toga više ništa nije bilo isto. On je u njoj probudio djevojčicu koja voli glumiti i pisati. Već godinama uspješno vodi projekt hrvatske ručno pletene tješilice i grickalice BezaBu te Fora priču. Uz to piše kolumnu za portal Supermame.hr, objavila je knjigu „Ti (ni)si sama“ i pohađa brojne radionice i čita svakojake knjige o psihologiji i dječjem razvoju. Fora priča je zamišljena kao edukativna  i zabavna radionica za djecu i roditelje. Najčešće se odvijaju u malim skupinama, ali možete ih čuti i na velikim pozornicama.

Izvodi: Fora priča / Danijela Miklec

Mjesto: dvorište Dječje kuće

Vrijeme: 18,45
Prijave: prijave se primaju putem online obrasca ovdje.

Događanje je dio manifestacije Ljetna priča iz Benčića čiji detaljan program možete provjeriti ovdje. 

GKR-ljetna-prica-2024-gkr-LJBB-web-1600x600px.jpg


 

Objavljeno

Čitaj i ovo:

/
GKR bira

Vodič za mlade: 5 sjajnih naslova o mentalnom i emocionalnom zdravlju

/
GKR bira

10 naslova o depresiji i kako se s njom boriti

/
GKR bira

Glazba na stranicama romana: Priče iz Los Angelesa, Daisy Jones i šestorka, Vrijeme je opak igrač…

/
GKR bira

Kada se knjige osjećaju nepoželjno: 10 naslova o borbi cenzora i pisaca